BUSNEL - DEPUIS 1920

DSC_0093_Fotor.jpg

Päätimme tänään kuvata iloksenne muutamia ihania Busnel kokonaisuuksia syksyn upeasta mallistosta. Busnel on tunnettu laadukkaista neule jakuista ja takeista, mutta mallisto on kasvanut ja laajenee yhä sisältäen jo lähes kaiken mitä tyylikkääseen pukeutumiseen tarvitset kuten tulette kuvista näkemään! Olkaa hyvä ja nauttikaa. <3

Vi bestämde oss idag för att fotografera några fina Busnel helheter från höstens underbara kollektion. Busnel är känd för sina stickade kavajer och jackor av hög kvalitet men kollektionen har växt och expanderat så att den inkluderar nästan allt du behöver för en stilig helhet vilket du kommer att se av bilderna nedan! Varsågod och njut. <3

DSC_0080_Fotor.jpg

VICTORIA JACKET

Ikoninen klassikko joka on usein ensimmäinen Busnel hankintasi. Tässä tummansinisenä, jakkua löytyy aina klassisissa, sekä sesonkien mukaan vaihtuvissa, väreissä. Kuvan farkut ja t-paita myös Busnel.

Den ikoniska klassikern som ofta är ditt första Busnel förvärv. Här i marin, jackan finns alltid i de klassiska och i färger som ändras med säsongen. Jeansen och t-skjortan på bilden är också från Busnel.

Nice Cardigan &amp; Marmasse Skirt, Busnel &nbsp; &nbsp; &nbsp; Shirt, Sleek Atelier /&nbsp;Shoes &amp; Bag, ATP Atelier

Nice Cardigan & Marmasse Skirt, Busnel       Shirt, Sleek Atelier / Shoes & Bag, ATP Atelier

Gráces Dress, Busnel &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Leather Pants, By Malene Birger / Bag, ATP Atelier / Shoes, afKlinberg

Gráces Dress, Busnel                                         Leather Pants, By Malene Birger / Bag, ATP Atelier / Shoes, afKlinberg

Beaune Scarf &amp; Avignon Jacket, Busnel

Beaune Scarf & Avignon Jacket, Busnel

Avignon Jacket, Busnel &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Shoes &amp; Bag, ATP Atelier / Polo, RepeatCashmere

Avignon Jacket, Busnel                                     Shoes & Bag, ATP Atelier / Polo, RepeatCashmere

Poncho &amp; Shirt, Busnel / My look; Caurel Coat, Busnel / Pants &amp; Shoes, By Malene Birger / Polo, FilippaK

Poncho & Shirt, Busnel / My look; Caurel Coat, Busnel / Pants & Shoes, By Malene Birger / Polo, FilippaK

Olen ylpeä, sen lisäksi että Busnel on yksi myydyimmistä tuotemerkeistä meillä Karismassa, saan toimia myös Busnel myynti agenttina Suomessa. Eli jos innostut ja haluat omaan putiikkiisi tämän ihanan brandin niin älä epäröi olla yhteydessä minuun!  <3 / Carola Svahn-Salomäki, salesfi@busnel.com tai 050 5700 116

Förutom att Busnel är ett av våra mest sålda varumärken hos oss på Karisma är jag stolt över att jag också får vara Busnels försäljningsagent i Finland. Dvs att om du blev inspirerad och vill börja sälja detta underbara märke i din butik tveka inte att kontakta mig! <3 / Carola Svahn-Salomäki, salesfi@busnel.com eller 050 5700 116

Ihanaa alkavaa viikkoa! Ha en underbar vecka! <3