Ylioppilas // Student

Mikä ihana ilta meillä oli viime viikolla upean Villa Sandvikenin avajaisissa. Insipiroiduimme niin Villan kauniista miljööstä, että päätimme kuvata muutaman juhla lookin kevään ja kesän juhlia ajatellen. Extempore malleiksi, itsemme lisäksi, saimme asiakkaamme ja meidän ihanan työntekijämme Ellan joka onkin tämän kevään Ylioppilas. Onnea Ella ja kiitos Jaana ja Anssi, kiitos myös Villa Sandviken upeasta illasta! 

Vilken underbar kväll vi fick förra veckan vid Villa Sandvikens grand opening. Vi blev så inspirerade av Villas vackra miljö och interiör, så vi bestämde oss för att fotografera lite bilder på några festliga outfits som inspiration för vårens och sommarens fester. Som extempore modeller, förutom oss själva, fick vi våra kunder samt ljuva Ella som jobbar hos oss. Hon är även en av vårens studenter. Grattis Ella och ett stort tack till Jaana och Anssi, tack även till Villa Sandviken för en underbar kväll!

karisma-1-2.jpg
Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Filippa K

Filippa K

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

By Malene Birger

By Malene Birger

By Malene Birger

By Malene Birger

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

karisma-3-2.jpg
Busnel

Busnel

By Malene Birger

By Malene Birger

ATP

ATP

By Malene Birger

By Malene Birger

af Klingberg

af Klingberg

Busnel

Busnel

By Malene Birger

By Malene Birger

karisma-4-2.jpg
By Malene Birger

By Malene Birger

ATP

ATP

Balmuir

Balmuir