Samu Torsti

Saimme iloksemme yhteisen kuvaushetken kiireisen Alppihiihtäjä Samu Torstin kanssa, Samun pääsiäislomalla Vaasassa. Oli hienoa pukea tämä komea nuorimies, joka äidin unelmavävy, kevään ja kesän uutuuksiin. Tässä ihanat Tuulannelin ottamat kuvat sympaattisesta Samusta. Kiitos teille ja onnea Samu Leville SM-kisoihin! 

Vi hade glädjen till fotografering med den upptagna Alpine skidåkare Samu Torsti, under hans påsklov i Vasa. Det var fint att få klä denna fina unga mannen, varje mammas dröm svärson, i vårens och sommarens nyheter. Här får ni njuta av Tuulannelis bilder av sympatiska Samu. Tack Samu och Tuulanneli och lycka till Samu till FM-tävlingen i Levi!

IMG_4817 1.JPG
IMG_4825.JPG

Parajumpers jacket, Oscar Jacobson sweater, Tiger of Sweden chinos & sneakers

 Parajumpers vest, Oscar Jacobson sweater, Tiger of Sweden chinos & sneakers

Parajumpers vest, Oscar Jacobson sweater, Tiger of Sweden chinos & sneakers

IMG_4777 1.JPG
IMG_4764 1.JPG

Oscar Jacobson cardigan & sweater, Tiger of Sweden chinos & sneakers

IMG_4873 1.JPG

Tiger of Sweden blazer, handkerchief, shirt, chinos & sneakers

IMG_4914 1.JPG
 Tiger of Sweden blazer, t-shirt, handkerchief & sneakers  Tigerin uusin housumalli on vähän rennompi nyörikiinityksellä, mutta sopii yhdistää rennon t-paidan lisäksi blazerin kanssa ja huomaa taskuliina sävysävyyn t-paidan kanssa.  Nyaste byxmodell från Tiger är mer avslappnad med en mudd i midjan, men passar utmärkt med en t-skjorta och kavaj och med en matchande näsduk.

Tiger of Sweden blazer, t-shirt, handkerchief & sneakers

Tigerin uusin housumalli on vähän rennompi nyörikiinityksellä, mutta sopii yhdistää rennon t-paidan lisäksi blazerin kanssa ja huomaa taskuliina sävysävyyn t-paidan kanssa.

Nyaste byxmodell från Tiger är mer avslappnad med en mudd i midjan, men passar utmärkt med en t-skjorta och kavaj och med en matchande näsduk.

IMG_4983 1.JPG
IMG_4995.JPG
 Tiger of Sweden suit, shirt, tie & handkerchief, Oscar Jacobson shoes  Tässä ihana asukokonaisuus kesän juhliin. Tervetuloa löytämään omaan tyylisi sopivat asukokonaisuudet, me autamme mielellämme! <3  Här en fin helhet för sommarens fester. Välkommen och fynda helheter som passar till din stil, vi hjälper mer än gärna! <3

Tiger of Sweden suit, shirt, tie & handkerchief, Oscar Jacobson shoes

Tässä ihana asukokonaisuus kesän juhliin. Tervetuloa löytämään omaan tyylisi sopivat asukokonaisuudet, me autamme mielellämme! <3

Här en fin helhet för sommarens fester. Välkommen och fynda helheter som passar till din stil, vi hjälper mer än gärna! <3